Lieven Segers – The Joke Is On Me

11.09.2015 – 24.10.2015

Lieven Segers - The Joke is on Me

Opening Friday 11.09 at 19h

View portfolio.

Over de tentoonstelling

In de expo The Joke Is On Me, toont Segers een overzicht van zijn doctoraatsonderzoek rond humor in de kunst. Een onderzoek van zeven jaren bestaande uit fotografie, grafisch werk, tekeningen omgaan met studenten, het cureren, en zo verder. De doctoraatsverhandeling bestaat niet uit een lijvig boek, maar resulteert in deze expo. ‘Ik ben een beeldend kunstenaar en wil een visueel einde geven’.

Lees volledige zaaltekst

About the exhibition

In the exhibition The Joke Is On Me, Segers shows an overview of his doctoral research on humor in art. A study of seven years consisting of photography, graphics, drawings, dealing with students, curating, and so on. The doctoral dissertation does not result in a tome, but only in the exhibition. “I’m an artist and want to give a visual end.”

Exhibition views

 

Base-Alpha Gallery, Lieven Segers

Base-Alpha Gallery, Lieven Segers

Base-Alpha Gallery, Lieven Segers

Base-Alpha Gallery, Lieven Segers

Base-Alpha Gallery, Lieven Segers
The Joke Is On Me